Care este cea mai buna metoda pentru a te relaxa dupa o zi grea de munca?

Daca ar fi sa luam in considerare toate lucrurile pe care le facem doar intr-o singura zi, cu siguranta ne-ar trebui sute de pagini pentru a descrie toate aceste activitati. Si unde nu mai pui si toate acele sarcini suplimentare care ti se atribuie vrand, nevrand in orele de program.

Dar cu toate acestea o buna parte dintre noi am gasit liantul perfect pentru a petrece cateva momente in liniste si pentru a avea parte de relaxarea dorita. Intr-adevar pentru o buna parte dintre noi, aceasta relaxare ramane o adevarata enigma. Caci de fiecare data cand ne dorim ceva ajungem sa facem cu totul si cu totul altceva.

De exemplu pentru a avea o imagine mai buna a ceea ce putem face pentru o relaxare eficienta in paragraful de mai jos am notat cateva activitati aducatoare de liniste, relaxare si de o stare de bine. Chiar si in acele zile cand simti ca in jurul tau totul se prabuseste.

Cateva activitati pe care le poti face pentru a te relaxa

 • mersul la teatru sau cinema;
 • intalnirea cu prietenele;
 • plimbarile prin parc;
 • cititul unei carti;
 • sa savurezi o licoare magica de la Crama Diac;
 • sa ai parte de o baie relaxanta cu multa spuma;
 • sau pur si simplu sa te imbraci confortabil si sa te intinzi pe canapea, astfel incat sa te bucuri de momentele tale de liniste;

De asemenea nu trebuie sa uitam faptul ca pentru unle persoane pentru a se relaxa sportul reprezinta cea mai buna metoda pentru a face acest lucru. De altfel, fiecare stie ce e mai bine pentru el. Dar eu una cred ca cea mai buna metoda este aceea in care tu te simti bine, fara sa dai importanta altor lucruri. Ba mai mult decat atat as putea spune ca din punctul meu de vedere am gasit metoda perfecta de relaxare.

Pasi esentiali pentru o relaxare eficienta

 • mai intai toate grijile legate de munca le lasi la munca pentru urmatoarea zi;
 • odata ajunsa acasa iti pregatesti o baie fierbinte cu multa spuma si lumanarele parfumate, daca acestea iti sunt pe plac;
 • te imbraci cu ceva confortabil si pufos, astfel incat sa te simti bine in pielea ta;
 • iti pregatesti o masa usoara de seara, pe care sa o consumi in liniste;
 • iar mai apoi, cireasa de pe tort, iti pregatesti o carte buna de citit si iti deschizi o sticla buna de vin de la Crama Diac. Iar mai apoi te lasi cuprinsa si in voia cititului fara sa te mai gandesti la toate celelalte lucruri care nu-ti dau o stare prea buna;

Cam asta este metoda mea eficienta de a ma relaxa si care da roade de fiecare data, atunci cand o utilizez. Poate ca nici tu, la fel ca mine, nu ai timp sa faci toate aceste lucruri in fiecare seara. Dar ar trebui sa-ti amintesti de toate acestea si macar o zi pe saptamana sa o dedici timpului de relaxare si bineinteles inainate de toate sa ti-o dedici tie.

Cine stie poate dupa ce aplici o astfel de metoda o sa-ti dai seama si de beneficiile, dar si de energia suplimentara de care poti avea parte daca reusesti sa te relaxezi eficient. Asadar tu ce metoda de relaxare ai aplicat?

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *