Festivalul Internațional de Educație FIEdu, în acest weekend, la Ploiești

Orașul nostru este în acest weekend gazda celui mai important și mai grandios festival de educație din România, Festivalul Internațional de Educație FIEdu.

Aflat la cea de-a IV-a ediție, FIEdu reunește și în acest an speakeri de renume din domeniul educației, formale sau informale, din țară dar și din afara țării, și dascăli sau persoane implicate în procesul de educare dornici să își îmbogățească practicile și orizonturile cu idei de succes.

Printre speakerii internaționali se numără experți educaționali din Finlanda, Irlanda, Elveția și Ungaria, iar printre cei români Alexandra Anton, fondatoarea festivalului, expert în educație finlandeză și director SEVA Ploiești, Liliana Tenescu, inspector general adjunct la Inspectoratul Școlar Prahova, Marian Staș, profesor la Universitatea Harvard și președinte al asociației Clubul „Liderii Mileniului Trei”, dar și jurnalistul ploieștean, Dragoș Patraru, realizator și prezentator al controversatei emisiuni „Starea Nației”.

Biletele de acces pornesc de la 250 de lei/zi și sunt disponibile reduceri pentru grupuri pentru abonamentele la festival. Mai multe detalii despre festival găsiți aici iar posibilități de achiziție bilete aveți aici.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *