Fricile dinaintea unui implant dentar, nefondate cat timp alegi o clinica de top!

„Profesionalismul personalului medical da curaj pacientilor”, iar recenziile acestora sustin afirmatia. Daca vei avea curiozitatea sa ceri parerea mai multor persoane care au apelat la un implant dentar, vei remarca ca 99% iti vor vorbi despre indemanarea medicilor si felul in care s-au simtit in timpul interventiei.

Portofoliul unei clinici precum www.dentalexcellence.ro este esential in luarea deciziei de a apela la serviciile medicale oferite si are un efect psihologic pozitiv in dobandirea increderii si eliminarea fricii.

Tratamentele inovative spulbera frica

Cu toate ca implantologia a facut un salt urias in ultimii 20 de ani, frica de implanturile dentare a ramas inca inradacinata in constiinta multor pacienti. Durerea este unul din factorii care constituie un impediment in apelarea la acest tip de tratament, urmata de costurile financiare pe care multi cred ca nu le-ar putea sustine.

Toate aceste obstacole in calea obtinerii unei „danturi de Hollywood” apar din cauza lipsei de informatie, ignorand faptul ca evolutia si-a pus amprenta in fiecare domeniu, nu doar in IT sau telecomunicatii. Astfel, materialele, tehnicile si medicamentele incluse intr-un tratament cu implant dentar nu mai sunt cele de acum 20 de ani, fiind lansate pe piata tehnologii avansate, de ultima generatie.

implant dentar

Implanturi cu rata de succes de 97%

Rezultatele cercetarilor din domeniul implantologiei sunt remarcabile! In prezent, cazuri dintre cele mai complexe pot fi rezolvate cu succes de o echipa bine pregatita. Sistemele de inlocuire a dintilor pierduti precum Fast and Fixed si cel cu implanturi zigomatice sunt doua dintre solutiile exceptionale propuse pentru pacientii care se confrunta cu lipsa dintilor. De asemenea, mini-implanturile sunt perfecte pentru stabilizarea protezelor mobile sau pentru fixarea lucrarilor provizorii, iar implanturile clasice, care au fost imbunatatite continuu in ultimele decenii, raman inca printre cele mai solicitate.

Desi noile generatii de implanturi vin cu numeroase avantaje, depasind performanta celor clasice, pacientii sunt reticenti in fata propunerilor moderne de tratament. Aceasta retinere este alimentata de o informare deficitara, din surse necorespunzatoare. Consultarea unui medic implantolog, cu experienta dovedita in domeniu, care are un portofoliu cu rata de succes ridicata, este esentiala atunci cand vrei sa iei cea mai buna decizie in cazul tau. Doar un medic avizat te poate informa corect asupra tratamentelor existente in prezent si doar el te poate indruma spre alegerea optima pentru tine.

Siguranta ta este pe maini bune

Mitul durerii din timpul inserarii unui implant dentar a fost spulberat! Majoritatea pacientilor care au trecut deja prin aceste interventii au accentuat faptul ca nu au simtit nicio durere. Chiar si cei care au avut nevoie de 8 extractii, 4 implanturi sau aditie de os nu au simtit niciun disconfort in timpul procedurilor.

Anestezia efectuata este deosebit de eficienta, facand inserarea cilindrului din titan nedureroasa. Posibilitatea de aparitie a disconfortului poate fi sesizata la cateva ore de la incheierea interventiei, insa cu ajutorul medicamentelor prescrise de catre stomatolog, momentul este depasit cu brio.

Fricile dinaintea unui implant dentar sunt nefondate si din perspectiva sigurantei. Nimeni nu doreste sa iti puna viata in pericol, iar medicul implantolog nu e personajul negativ din film. Toate investigatiile efectuate inainte de orice procedura au scopul de a stabili cu acuratete maxima compatibilitatea ta cu anumite tratamente. Orice risc este eliminat din start, pentru ca sanatatea ta sa nu aiba de suferit.

Comunicarea este cheia colaborarii dintre medic si pacient, in special in cazul unui tratament cu implant dentar, cand recomandarile trebuie respectate cu strictete. Nu lasa frica sa te priveze de un zambet cuceritor si vino cu incredere la o consultatie avizata!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *