Liviu Teodorescu a înregistrat piesa ‘Urmele’ (și) la Ploiești

Unul dintre cei mai iubiți și talentați cântăreți ai momentului din România, Liviu Teodorescu, a lansat zilele acestea piesa „Urmele”, despre care am aflat cu interes că este înregistrată parțial în studioul Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiești. Mai exact partea de pian.

Melodia, care a intrat deja între piesele trending pe YouTube, este compusă de Liviu, versurile au fost scrise de artist împreună cu iubita sa, Iulia Iacob, iar în incinta filarmonicii ploieștene au beneficiat de sprijinul lui Sever Staicu (Live Recording Engineer la filarmonica Ploiesti) dar și de acordurile inconfundabile ale pianului Steinway.

Piesa poate fi ascultată aici.

Colaborarea nu este una deloc suprinzatoare pentru fanii Filarmonicii Ploiești, pentru că în ultimii 3-4 ani, sub conducerea noului director, Vlad Mateescu, viața culturală a urbei noastre a fost pusă într-o nouă lumină și oamenii au început să îndrăgească (din nou) acest loc și evenimentele sale. Dintre acestea putem aminti: concerte de Jazz în locații mai puțin convenționale (rooftop, showroom auto, mall, autobuz, în curtea Bisericii Sf Andrei, etc), Festivalul de Jazz-devenit deja tradiție, Concertul Extraordinar de Crăciun (de neratat) și Balul Filarmonicii.

Sursă foto: Pagina de Facebook Liviu Teodorescu si Pagina de Facebook a Filarmonicii Paul Constantinescu Ploiești

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *