Cum să te pregătești pentru valul de frig polar la Ploiești: Sfaturi pentru doamne și domnișoare

Dragi cititoare de la Ploiești, un val de aer polar este pe cale să aducă temperaturi geroase în orașul nostru! Potrivit specialiștilor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), săptămâna viitoare ne așteptăm la temperaturi între -1 și 2 grade ziua, și până la -8 grade noaptea. Dar nu vă îngrijorați, iată câteva sfaturi pentru a rămâne chic și confortabil în aceste zile geroase!

Straturi, straturi, straturi!

Îmbrăcămintea în straturi este cheia pentru a rămâne călduroasă. Începeți cu un strat termic apropiat de piele, adăugați un pulover gros și încheiați cu o geacă călduroasă. Nu uitați de accesorii – o căciulă, o eșarfă și mănuși sunt esențiale.

Hidratarea este vitală

Vremea rece poate usca pielea, așa că este important să vă hidratați bine. Beți multă apă și folosiți creme hidratante bogate pentru a vă păstra pielea moale și suplă.

Momentul perfect pentru a încerca rețete noi

Ce poate fi mai plăcut decât o băutură caldă într-o zi friguroasă? Experimentați cu ceaiuri aromate, ciocolată caldă sau chiar vin fiert cu mirodenii. Și de ce nu, o zi geroasă poate fi momentul perfect pentru a încerca acea rețetă de supă sau tocăniță pe care ați amânat-o.

În timp ce vremea se va încălzi ușor începând de duminică, 14 ianuarie, cu maxime de până la 5 grade, este important să rămânem pregătite și să ne bucurăm de frumusețea iernii în siguranță și confort. Dragi ploieștence, îmbrățișați frigul cu stil și căldură!

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *