KiK deschide, în premieră, două magazine în aceeași zi la Ploiești

Dragelor, dacă vă căutați un magazin raport calitate preț excelent avem o recomandare pentru voi. KIK se deschide curând la noi în oraș, fiind unul dintre cei mai cunoscuți retaileri de îmbrăcăminte la preț redus din Germania, având o rețea de peste 3.500 de magazine în toată Europa. Vineri, 14 iunie în Winmarkt Omnia Ploiești și Winkart Big Ploiești aveți șansa de a participa la deschiderea celor două magazine KiK de la noi din județ, având în prezent un număr de peste 20 de magazine deschise în toată România. Totodată cei ce vor fi prezenți în data deschiderii vor fi așteptați cu o grămadă de premii și surprize.

„Dăm startul vacanței de vară la Ploiești nu cu unul, ci cu două magazine KiK, ceea ce înseamnă că ploieștenilor le va fi ușor să descopere calitatea produselor germane indiferent de zona în care locuiesc. Ca furnizor de produse textile de bază, KiK oferă clienților un sortiment de produse cuprinzător, care integrează calitatea la prețuri avantajoase. Suntem siguri că ploieștenii vor fi plăcut impresionați de produsele noastre”, a afirmat Raluca Hartmann, directorul general al KiK România.

Magazinele KiK sunt recomandate pentru întreaga familie, de la cel mic și până la cel mai în vârstă aici veți găsi cele mai diversificate game de haine: îmbrăcăminte pentru toate vârstele și mărimile, accesorii și produse suplimentare, cosmetice, jucării și diverse produse din categoria home&deco.

Anul 2019 reprezintă un an de ascensiune pentru firma KiK propunându-și să își continue expansiunea pe piața românească, având ca principal obiectiv atingerea a peste 30 de noi magazine în toată țară. Orașele în care discounterul a ajuns deja anul trecut sunt: Oradea (2 magazine), Piatră Neamț, Botoșani, Sighetu Marmației, Brăila (2 magazine), Mioveni, Vaslui, Bistrița, Craiova, Râmnicu Vâlcea, București (Bucur Retail Park, Liberty Center), Constanța, Timișoara, Deva.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *