Reduceri de minim 30% in magazinele din AFI Palace Ploiesti, diseara

În AFI Palace Ploiești,  începând cu orele 18.00 se dă startul ofertelor speciale. 

Brandurile alese și hypermarketul CORA se vor întrece în discount-uri până spre miezul noptii. Reducerile vor fi semnificative, magazinele partenere oferind un discount de minim 30%. Astfel, cei pasionați de shopping pot profita de reduceri la sute de articole de îmbrăcăminte, accesorii, bunuri de larg consum și nu numai. 

„Dorim să ne surprindem clienții în fiecare zi, tocmai de aceea desfășuram în mod frecvent campanii care să le ofere ploieștenilor un motiv în plus de a ne trece pragul. 

Astăzi programul de funcționare al centrului nostru comercial va fi prelungit, astfel încât, cei care ne vor vizita să aibă mai mult timp la dispoziție pentru a-și găsi produsele preferate la prețuri promoționale.”, declară Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploiești.

Printre bradurile participante la campanie se numără Cora, Mohito, Reserved, Cropp, Timeout, Smyk, Aldo, Il Passo, Salamander, Nike, Kenvelo, Anna Cori All Shoes, Bigotti, Jack&Jones, Geta Voinea Factory, BSB, Yves Rocher, Massini, Braiconf, Sevda, Lee Cooper, Colin’s, Optiplaza, Samsonite, Top Shop, Be in Time, Douglas, Sensiblu, Plafar, Autograf, Parfois, B&B, Perfect Nails, Kendra, Kultho, Moving Express, Zappa Club&Lounge, Rainbow, X-box și multe altele.

În plus, săptămâna aceasta, până duminică inclusiv, doamnele și domnișoarele se pot bucura de sesiuni gratuite de make up și hand massage oferite de Yves Rocher și Sensiblu sau pot participa la sesiunile de hairstyling organizate de Geta Voinea Factory.

Mai mult, Cora își va continua programul de reduceri speciale pană pe 24 mai, oferind 20% cash discount la gama de epilatoare, 15% la toate produsele pentru machiaj și 15% pentru vopseaua de par, iar Braiconf va oferi 25% reducere la bluzele de damă. 

Pentru mai multe informații despre ofertele și evenimentele acestei săptămâni din AFI Palace Ploiești, vă invităm să accesati www.afipalaceploiesti.ro sau pagina de Facebook AFI Palace Ploiesti.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *