Ce rol au ambalajele in industria catering-ului si de ce sa alegi Snick Ambalaje drept furnizor

Industria catering a evoluat in mod considerabil cel putin in ultimii ani, iar acest lucru se vede in produsele pe care le achizitionam si in modul in care acestea ne sunt livrate la domiciliu. Cateringul a devenit din ce in ce mai apreciat si in tara noastra datorita ritmului cotidian alert in care se desfasoara tot, incepand de la locul de munca si pana la viata de familie.

Nu putine sunt situatiile in care, cuprinsi fiind de responsabilitati, nu ne mai ramane timp pentru gatit, poate ca uneori nici nu mai avem chef dupa o zi agitata. De aceea, preferam varianta mai usoara, cea a comandatului de mancare la domiciliu. Poate ca nu ne dam seama, dar ambalajele in care vin impachetate preparatele pe care le comandam au o mare importanta intrucat de acestea depinde calitatea transportului si conditiile de igiena.

Doar cei care activeaza in aceasta industrie stiu cata atentie la detalii trebuie sa acorde detaliilor precum ambalajele si consumabilele necesare intr-o afacere HoReCa. Nu pot fi alese orice fel de produse cand doresti ca afacerea sa aiba succes, de aceea trebuie sa existe un furnizor de incredere precum Snick Ambalaje. Furnizorul buzoian este recunoscut in tara mai ales datorita produselor realizate din materiale eco-friendly, care nu dauneaza mediului inconjurator. In randurile urmatoare vom descoperi ce importanta au ambalajele intr-o afacere, precum si de ce sa alegi Snick Ambalaje ca furnizor principal.

Rolul ambalajelor in industria catering-ului

Catering-ul reprezinta, in esenta, serviciul de pregatire si livrare a mancarii fie pentru evenimente, petreceri sau chiar si pentru consum individual. In acest context, importanta ambalajelor este una foarte mare, fie ca vorbim de farfurii, boluri, pahare sau tavi si platouri din plastic pentru catering.

Mai intai, ambalajele au rolul de a proteja alimentele de factorii externi. O ambalare corecta ofera preparatelor siguranta igienica, prevenirea contaminarii alimentelor si pastrarea calitatii.De asemenea, acestea trebuie sa fie rezistente pentru a face fata conditiilor de transport.

Mai apoi, ambalajul faciliteaza servirea mancarii. Cum asa? Ei bine, in contextul catering-ului, servirea mancarii poate implica deplasarea acesteia pe distante mari, iar ambalajele trebuie sa fie realizate pentru a facilita acest lucru. In plus, ambalajele pot contribui si la imbunatatirea prezentarii produsului, oferindu-i un plus de valoare. Pentru cei interesati de astfel de produse trebuie sa stie ca pot accesa site-ul www.snick-ambalaje.ro, unde vor gasi o gama variata de ambalaje si consumabile necesare in afacerile HoReCa.

Persoanele nehotarate au acum la dispozitie o varianta practica- sacosa cu mostre- care poate fi comandata online si care contine mostre de ambalaje, pe care le poti testa in prealabil, iar la final poti alege ambalajele pe care le consideri potrivite afacerii tale si care crezi ca s-ar integra mai bine.

Snick Ambalaje furnizeaza produse eco-friendly

Poluarea este o problema din ce in ce mai accentuata in utlimii ani, datorata, in mare parte, plasticului in exces din aer, apa si sol. Pentru a putea contribui cat de putin la reducerea acestui fenomen putem opta pentru ambalaje realizate din materiale prietenoase cu natura, care sa nu dauneze florei sau faunei.

Asadar, ambalajele au o mare importanta in industria catering-ului intrucat acestea contribuie la pastrarea calitatii preparatelor, a sigurantei igienice, precum si la un transport realizat in conditii optime.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *