In acest weekend se deschide primul magazin Victoria’s Secret din România

În acest weekend se va inaugura primul magazin Victoria’s Secret din România și vestea bună este că acesta se află aproape de Ploiești, mai exact la o distanța de 45 de minute de mers cu mașina, în Băneasa Shopping City.

Până nu de mult, centrul comercial Băneasa era una dintre destinatiile preferate de shopping ale ploieștencelor pasionate de modă, dar odată cu deschiderea Ploiești Shopping City drumurile nu au mai fost la fel de necesare pentru că acesta din urma reunește o mare parte din brandurile aflate în mallul din Băneasa. În plus, la scurt timp, a mai fost deschis un mall în orașul nostru: AFI Ploiești.

Dar dacă ești pasionata și interesată de unul dintre cele mai populare branduri de lenjerie intimă din lume, atunci trebuie neapărat să ajungi în Băneasa Shopping City pentru că aici se va deschide în acest Weekend primul magazin Victoria’s Secret din România.

Deschiderea va avea loc sâmbăta, 12 Octombrie, începând cu ora 10.00, iar primii 1000 de clienți care vor achiziționa produse VS în valoare de minim 100 de lei primesc un gift bag surpriză.

Brandul Victoria’s Secret a fost lansat de un bărbat. Roy Raymond a vrut să îi cumpere lenjerie soției sale, însă vizita la magazin l-a făcut să se simtă inconfortabil, atât din cauza vânzătoarelor cât și din pricina modelelor neinspirate disponibile. Așa că i-a venit ideea să lanseze propriul său brand de lenjerie. In 1977, Roy Raymond a imprumutat 80.000 de dolari și a deschis Victoria’s Secret, un loc în care să se simta bine și bărbații care își doreau să cumpere lenjerie pentru soțiile lor. Iar Victoria nu este numele soției lui Roy, ci este modul în care fondatorul ales să decoreze magazinele – boudoir Victorian – fiind inspirat din epoca victoriană. „Secret” a fost adăugat pentru a sublinia ideea de intimitate.

Sursa foto: pagina de Facebook a Victoria’s Secret România

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *